Wersja kontrastowa
A
A
A
Strona główna
O nas
Współpraca
Dla prasy
Kariera
Kontakt
BIP
Żywność i woda
Woda użytkowa i kranówka
Zalecenia i zagrożenia
Badanie i ocena wody
Podmioty odpowiedzialne
Podstawowe akty prawne
Żywność
Woda butelkowana
Środki spożywcze
Suplementy i żywność wzbogacona
Żywność dla określonych grup
GMO
Grzyby
EFSA
Normy i prawo
Ostrzeżenia publiczne
Znakowanie środków spożywczych
Podstawowe akty prawne
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
ELEKTRONICZNY SYSTEM POWIADOMIEŃ
powiadomienia.gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Zdrowie
Choroby i zagrożenia
Choroby zakaźne
Nowe narkotyki
Alkohol i papierosy
Nadwaga i otyłość
Profilaktyka
Szczepienia
Zdrowy styl życia
Pierwsza pomoc
Zasady higieny
Praca i uprawnienia
Badania sanitarno-epidemiologiczne
Choroby zawodowe
BHP
Ochrona Radiologiczna
Warunki sanitarne
Żłobki
Szkoły i przedszkola
Placówki medyczne
Lokale usługowe i gastronomia
Pochówek
Przechowywanie i transport zwłok, ekshumacja i pogrzeb
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Zdrowie w ciąży
zdrowiewciazy.pl
Stan sanitarny kraju
gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Wypoczynek
Zdrowie w podróży
Szczepienia dla podróżujących
Bezpieczne podróżowanie
Formy wypoczynku
Obozy i kolonie
Kąpieliska i pływalnie
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Serwis kąpieliskowy
sk.gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Oświata
Organizacja
Wytyczne i zalecenia
Edukacja
Programy edukacyjne
Zdrowie w szkole
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Działalność gospodarcza
Produkcja i obrót
Żywność
Znakowanie środków spożywczych
Import i eksport
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kosmetyki i chemikalia
Brexit - informacje
TRACES / TRACES-NT
Usługi
Salony usługowe i gastronomia
Obiekty użyteczności publicznej
Nieruchomości i budownictwo
Instytucje
Żłobki i przedszkola
Placówki medyczne
Transport
Transport zbiorowy
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Żywność prozdrowotna
suplementy.gis.gov.pl
E-learning dla salonów usługowych
hcv.pzh.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Strona główna
O nas
Współpraca
Dla prasy
Kariera
Kontakt
BIP
Kontrast
Żywność i woda
Woda użytkowa i kranówka
Zalecenia i zagrożenia
Badanie i ocena wody
Podmioty odpowiedzialne
Podstawowe akty prawne
Żywność
Woda butelkowana
Środki spożywcze
Suplementy i żywność wzbogacona
Żywność dla określonych grup
GMO
Grzyby
EFSA
Normy i prawo
Ostrzeżenia publiczne
Znakowanie środków spożywczych
Podstawowe akty prawne
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
ELEKTRONICZNY SYSTEM POWIADOMIEŃ
powiadomienia.gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Zdrowie
Choroby i zagrożenia
Choroby zakaźne
Nowe narkotyki
Alkohol i papierosy
Nadwaga i otyłość
Profilaktyka
Szczepienia
Zdrowy styl życia
Pierwsza pomoc
Zasady higieny
Praca i uprawnienia
Badania sanitarno-epidemiologiczne
Choroby zawodowe
BHP
Ochrona Radiologiczna
Warunki sanitarne
Żłobki
Szkoły i przedszkola
Placówki medyczne
Lokale usługowe i gastronomia
Pochówek
Przechowywanie i transport zwłok, ekshumacja i pogrzeb
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Zdrowie w ciąży
zdrowiewciazy.pl
Stan sanitarny kraju
gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Wypoczynek
Zdrowie w podróży
Szczepienia dla podróżujących
Bezpieczne podróżowanie
Formy wypoczynku
Obozy i kolonie
Kąpieliska i pływalnie
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Serwis kąpieliskowy
sk.gis.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Oświata
Organizacja
Wytyczne i zalecenia
Edukacja
Programy edukacyjne
Zdrowie w szkole
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Działalność gospodarcza
Produkcja i obrót
Żywność
Znakowanie środków spożywczych
Import i eksport
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kosmetyki i chemikalia
Brexit - informacje
TRACES / TRACES-NT
Usługi
Salony usługowe i gastronomia
Obiekty użyteczności publicznej
Nieruchomości i budownictwo
Instytucje
Żłobki i przedszkola
Placówki medyczne
Transport
Transport zbiorowy
Koronawirus
Informacje i zalecenia
Serwisy zewnętrzne
Żywność prozdrowotna
suplementy.gis.gov.pl
E-learning dla salonów usługowych
hcv.pzh.gov.pl
Pomoc Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Poproś o interwencję sanepidu lub uzyskaj więcej informacji
Pomoc PIS
Strona główna
/
BIP
/
Majątek
Majątek
Data utworzenia: 15/04/2018 17:51
Osoba publikująca: paramika
Data modyfikacji: 15/04/2018 17:52
Osoba modyfikująca: paramika
Obsługa osób niesłyszących i mających trudności w komunikowaniu się
Statut Głównego Inspektoratu Sanitarnego
Kierownictwo
Postawy prawne działania kierownictwa
Kierownictwo GIS
Organizacja urzędu
Schemat organizacyjny
Regulamin organizacyjny Głównego Inspektoratu Sanitarnego
Departamenty i Biura
Przedmiot działalności i kompetencje
Zalecenia i wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego
Wytyczne do planowania
Wytyczne przeciwepidemiczne – Koronawirus SARS-CoV-2
Majątek
Ogłoszenia
Ogłoszenie o zbędnych składnikach majątku ruchomego
Sprawozdania finansowe
Regulaminy
Projekty aktów prawnych
Tryb przyjmowania i załatwiania spraw
Praca w Głównym Inspektoracie Sanitarnym
Ogłoszenia o wolnych stanowiskach pracy
Praktyki studenckie
Skargi i wnioski
Zamówienia Publiczne
Zamówienia publiczne poniżej progu stosowania ustawy Pzp
Zamówienia publiczne powyżej progu stosowania ustawy Pzp
Archiwum
Ogłoszenia i stanowiska
Prezentacja publiczna założeń projektu „System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ)”
System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ) w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020
Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
Jednostki podległe i nadzorowane
Instrukcja korzystania z BIP
Redakcja BIP
Dostęp do informacji publicznej
Kontrola zarządcza
Plany działalności
Sprawozdania z wykonania planu działalności
Oświadczenia o stanie kontroli zarządczej
Ankieta satysfakcji klienta
Informacje dla osób niepełnosprawnych
Działalność lobbingowa
Publicznie dostępny wykaz danych o dokumentach zawierających informacje o środowisku i jego ochronie
Informacje odnoszące się do ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii
w zakresie art. 30a ust. 6
w zakresie art. 44c ust. 1
Rada Sanitarno - Epidemiologiczna
Statystyka publiczna
Petycje
Zasady
Wykaz petycji
Antykorupcja
Zintegrowany System Zarządzania
Kontrole
Archiwum
Kontrole
Ochrona Danych Osobowych
Ponowne wykorzystywanie
Pliki do pobrania
Ochrona radiologiczna
Szkolenia w dziedzinie ochrony radiologicznej pacjenta (ORP)
Egzaminy IOR
Szkolenia dla inspektorów ochrony radiologicznej (IOR)
Ogłoszenie o organizacji międzylaboratoryjnych pomiarów porównawczych